Enorm mottakelse

Vi har hatt en enorm mottakelse for www.hage.no. Det renner inn med spørsmål om hage og uterom. Det er ikke tvil om at stadig flere mennesker nå bruker mer penger på å ha det trivelig rundt seg. Vi har nå startet ombygging også av sidene våre på www.boligogenergi.no og hytte som ligger under disse sidene. Vi vil da ha følge samme lest og design som på hage.no. Dermed kan vi ha en bredde på våre nettsider som ingen andre har når det gjelder bygg, bolig, hytte, hage og anlegg.

 

Gjennom www.bygg.no har vi allerede en meget sterk posisjon mot det profesjonelle markedet. Men gjennom de andre nettstedene våre kan vi være en viktig kommunikasjonskanal mellom forbrukerne og de profesjonelle miljøene.
Vi ser at bredbåndsutviklingen gjør at stadig flere bruker internett. Det at vi har en så sterk posisjon allerede i dette markedet, gjør at vi både redaksjonelt og annonsemessig kan konkurrere med de fleste. De som går inn på våre sider er potensielle kunder eller profesjonelle aktører. 

I Byggeindustrien gleder vi oss over at mange nye unike lesere - og vi skal love alle at vi står på for å lage så gode nettsteder som mulig. For alle våre venner i byggenæringen som er opptatt av markedsføring, kan vi nå tilby en meget effektiv kanal. Samspillet mellom bladet Byggeindustrien og våre nettsider gjør at vi treffer dem som er i markedet for å handle og finne løsninger for sine behov.
Vi har aldri tidligere hatt så stor nett-trafikk på våre sider som i de siste to ukene! Dte hyggelig er at vi heller aldri hatt flere lesere på bladet.


Er det noen spørsmål eller kommentarer så send dem til redaktøren - php@bygg.no