Norgeshus banket RBK

Boligkjeden Norgeshus banket overraskende Rosenborg i en innholdsrik men ikke alltid like velspilt forballkamp på treningsfeltet til trønderklubben.

Bataljen ble fulgt av flere hundre entusiastiske Norgeshusforhandlere som var samlet til 20-års jubileumskongress.

Norgeshus stilte med spillere rekruttert fra forhandlerne med tidligere Irak-trener Otto Ulseth som coach. Laget fikk sin første store sjanse allerede etter ett minutt. Men det tok ikke lang tid før Rosenborg Senior Pluss, anført av trønderlegenden Sverre Brandhaug og med Gøran Sørloth som trener, scoret først og tok føringen i kampen.

Omslaget kom midt i andre omgang da Sverre Brandhaug på stillingen 6-5 til Rosenborg tok frem matpakken i eget forsvar. Kombinert med en rekke praktredninger av Norgeshus sin keeper Petter ”edderkopp” Hermansen, endte kampen uavgjort 7-7.

Dommeren gjorde så klar for straffekonk, og denne vant Norgeshus 5-4.

Kampen var preget av en rekke stygge skader. Dette skyldtes ikke minst at sanitetstjenesten var bemannet med Norgeshusfolk som satset offensivt for å få båret ut fleste mulig Rosenborg-spiller av banen.

Men det var ikke bare seieren over Rosenborg som smakte ekstra godt for Norgeshus-kjeden sist helg. Under festmiddagen lørdag kveld vanket det en rekke gaver fra leverandører og samarbeidspartnere som ønsket å hylle den vitale 20-års jubilanten. Og gavene kommer godt med nå som kjeden skal flytte inn i nye romslige lokaler i august.

Norema, Systemair, Nordan og Mesterkjøp overrakte bilder, mens Glava og Byggma bidro med glassgaver. Mest spesiell var nok gaven fra Maxit som bestod av fisketur i Gaula i uke 28 for seks personer.