Gulliksen til Mestergruppen

Tore Gulliksen (54) startet 01.04 som innkjøpsdirektør i Mestergruppen AS.

Ansvarsområdet blir innkjøp og logistikk på vegne av hele gruppen, og Gulliksen skal lede et team på totalt tre medarbeidere. Hovedoppgaven blir å videreutvikle et meget viktig og stort fagfelt, og å sette ennå mer fokus på leverandørene og den totale logistikk i gruppen.

Han er utdannet Sivilingeniør fra NTH, og har bred erfaring fra ulike stillinger innenfor både norsk og internasjonal industri og handel.

Han kommer fra stillingen som konsernsjef og adm. dir. i Svenheim Møbelindustri AS, som også inkluderer Huseby AS og UAB Baldeka / UAB Svenheim i Litauen.

Gulliksen har også erfaring fra HÅG ASA som konsernansvarlig for Produksjon og Logistikk, fra Norsk Returkartong AS med ansvar for innsamling og avsetning av drikke- og emballasjekartong i hele landet. Før dette ledet han The Chinet Company AS (Keyes Norway AS), en sterkt eksportorientert treforedlingsbedrift innenfor emballasjeområdet. Plassjef i Sigdal Kjøkken er også en del av historien.

Det er et spennende område å involvere seg i. Mestergruppen er en av de største aktørene i boligbygging og byggevarehandel i Norge, og å få være med på å videreutvikle dette er en stor utfordring, sier Gulliksen.