Maartmann-Moe blir sjef i Mesta Asfalt

Bendek Maartmann-Moe tilsettes som adm. direktør i Mesta Asfalt AS når konsernetableringen av selskapet er et faktum.

- Bendek har svært sterke ledelsesmessige kvalifikasjoner, og har på kort tid også utviklet høy kunnskap og kommersiell forståelse i asfaltmarkedet. Bendek ledet virsomhetsområdet Asfalt- og materialproduksjon gjennom en vellykket resultatforbedring i løpet av 2007. Måten Asfalt ledes og drives på er til stor inspirasjon for andre, sier adm. direktør Kyrre Olaf Johansen i Mesta AS.

- Asfalt er inne i en meget spennende utvikling, takket være svært flinke, dedikerte og lojale medarbeidere som jobber godt og effektivt sammen. Min hovedoppgave er å sørge for at vi iverksetter eksisterende planer. Planene vi allerede har er gode nok til å oppnå suksess, sier Maartmann-Moe.

Selv om 2007 ble et godt år for Asfalt, understreker Maartmann-Moe at asfalt er en bransje hvor små marginer gjør store utslag.

- Nettopp på bakgrunn av at asfaltmarkedet kjennetegnes ved stang-inn og stang-ut, er det viktig at Mesta Asfalt opprettholder og fortsatt ytterligere forbedrer presisjonsnivået. Fundamentet for å drive lønnsom butikk med gode utviklingsmuligheter er til stede i Mesta Asfalt AS. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Bendek Maartmann-Moe.