Prosjektleder innen bygg

CM Prosjekt AS er prosjektadministrator for byggherren. Vi styrer alle aktiviteter i byggeprosessen, - fra tidlig fase til ferdigstillelse, etter CM-modellen med delte entrepriser. Våre kunder er i hovedsak profesjonelle flergangsbyggherrer. Vi har en bredspektret portefølje av mellomstore byggeprosjekter innen boliger, sykehjem og næringslokaler. Selskapet har snart 25 års jubileum, og har solid økonomi. Omsetningen i 2007 var ca. 160 mill. kr, og antall ansatte skal være ca. 15.

FirmaCM Prosjekt AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 PROSJEKTLEDER

 

Vi lever av å selge kompetanse, og søker en løsningsorientert, strukturert og tillitsvekkende PROSJEKTLEDER med bred erfaring fra ledelse av byggeprosjekter. Som prosjektleder vil du jobbe med planlegging, styring og gjennomføring av byggeprosjekter, herunder kontrahering, økonomi og fremdriftsplanlegging. Du vil delta i tidligfasens konseptutvikling, lede prosjekteringen og sammen med CM Prosjekt sin byggeplassleder, styre hele produksjonen på byggeplassen.

Vi søker deg som vil være med å skape og lede gode prosjektteam, og som vil være med å utvikle selskapet både faglig og kommersielt. Du må være sivilingeniør/ingeniør med utdannelse innen fagområdet bygg. Kjennskap til både byggherre og leverandørsiden av norsk bygg- og anleggsmiljø er en fordel.

Vi kan tilby meget interessante prosjektoppgaver og gode betingelser. CM Prosjekt er kjent for et stabilt og hyggelig arbeidsmiljø, og dyktige medarbeidere. Hovedkontoret ligger på Stabekk, og prosjektene er hovedsakelig i Østlandsområdet.

Kontakt daglig leder Tori Henriksen på telefon 67 10 18 79
Send søknad pr. e-post til; tori.henriksen@cm.no

 

 

Vis flere stillinger: