Kvalitetsleder

PTL er et av landets ledende flerfaglige prosjektledelsesfirma med hovedkontor i Trondheim og avdelinger i Oslo, Tromsø og Kristiansand. Firmaet har 120 ansatte og er medarbeidereid. Vi tilbyr prosjekt- og prosessledelse innen områdene bygg- og eiendomsutvikling, anlegg, samferdsel, forretningsutvikling og IKT. Vi har en sammensatt oppdragsportefølje der både offentlige instanser og private virksomheter står på prosjekteiersiden.

 

FirmaPTL
Fylke
Søknadsfrist22.04.2008

Til vår konsernstab i Trondheim søker vi:

Kvalitetsleder

 

Da vår kvalitetsleder slutter for å gå over til en ny stilling i et annet firma, søker vi hennes etterfølger. Som kvalitetsleder vil du ha ansvaret for at kvalitetssystemet tilfredsstiller og støtter bedriftens strategi og målsetting samt kundenes og myndighetenes krav. Du må ha kompetanse og erfaring med kvalitetsledelse og integrerte styringssystemer (kvalitet, miljø, HMS) samt god kjennskap til relevante standarder, lover og forskrifter. Stillingen er selvstendig og krever en resultatorientert, praktisk, beslutningsdyktig og systematisk person med evne til å inspirere og motivere medarbeidere.
Andre arbeidsoppgaver kan også tillegges stillingen ut fra søkers egenskaper. På sikt vil det også være aktuelt å bidra i prosjekter til våre kunder. Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Det er ønskelig med høyere relevant utdannelse og arbeidserfaring. Vi kan tilby utfordrende oppgaver og utviklingsmuligheter i et av de største uavhengige prosjektledelsesfirmaer i Norge. PTL tilbyr konkurransedyktige betingelser, meget godt faglig og sosialt miljø samt mulighet for medeierskap. 

Mer informasjon om stillingene får du ved henvendelse til kvalitetsleder Bente Wiggen, tlf 913 76 827 eller administrerende direktør Sven Erik Nørholm, tlf 917 06 586.

En kort søknad vedlagt CV sendes på e-post innen mandag 21. april 2008 til personalleder randi.selbo@ptl.no

Vis flere stillinger: