Stor fotokonkurranse

Byggenæringens store fotokonkurranse i 2008 og 2009 startet offsielt ved åpningen av fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund 1. mai.

Kulturbyen Kristiansund tok i mot de mange tilreisende med nydelig sommervær og et fantastisk lys. Hundrevis av publikummere sto i lange køer for å komme inn på Tahiti-brygga hvor den spektakulære åpningsforestillingen ble arrangert. Mange kom aldri inn på grunn av at lokalene var for små. Men de som overvar forestillingen fikk en minneverdig opplvelse. Som stand in for kulturminister Trond Giske stilte statsråd Håkon Bjarne Hansen. Han var ingen dårlig erstatter.

Arrangørene håper på at nærmere 30 000 mennesker vil delta på de mange utstillingene, foredragene og andre arrangementer som vil vare til 7. mai. I fjor var det 20 000 registrerte besøkende.  Det er i år tredje gang Nordic Light arrangeres.

 I forbindelse med at Byggeindustrien og Byggenæringens Landsforening (BNL) har inngått en samarbeidsavtale med den internasjonale fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund, har vi laget en egen nettside på bygg.no som vil følge de konkurransene vi nå starter opp.

www.byggutengrenser.no som er en samarbeidsorganisasjon innen mur og betong, vil også bidra i arbeidet med å stille premiebeløp til disposisjon.

Før konkurransen formelt er dratt i gang har vi allerede fått de første bidragene. Vi vil etter beste evne legge ut bilder vi får til konkurransene på vår nettside www.bygg.no - Fotokonkurranse. Der kan man også lese mer om Nordic Light. På denne siden kan man også lese mer om de konkurransene vi nå starter.

Nordic Light 2008 starter 1. mai og vil vare til 7. mai.

Er det noen som har bilder man gjerne vil sende inn til konkurransene - så send dem på mail til php@bygg.no. Mer om konkurransen kan man lese i Byggeindustrien og på denne nettsiden.