Maksimal presisjon

Den nyeste laserteknologien gjør BOSCH GCM 8 S Professional til den ideelle kapp-/gjæringssag for håndtverkere som krever optimal presisjon i arbeidet sitt. 

Den innebygde laseren gjør det lett og raskt å utføre millimeterpresise skjæringer. Laserstrålen viser, nøyaktig hvor sagen skjærer i materialet, derfor behøver man ikke lenger plassere sagbladet på skjærelinjen.

Selv under dårlige lysforhold kan man uten problemer skjære med høyeste presisjon. GCM 8 S’ innebygde lampe lyser opp arbeidsmaterialet og gjør sagearbeidet enkelt og effektivt. Dessuten garanterer den støpte vinkelmåleren helt presise vinkelinnstillinger i hele sagens levetid.

Mange bruksmuligheter
Det presise sageearbeidet kan utføres på mange forskjellige materialer. GCM 8 S kan uten problemer gjennomføre presise skjæringer i så forskellige materialer som laminat- og parkettgulv, diverse paneler, bjelker, plastikk og aluminium. Uansett om det skal legges gulv, monteres vinduer og dører eller bygges møbler og trapper er GCM 8 S en like effektiv kapp-/gjæringssag.

Arbeidet i så forskjellige materialer kan gjennomføres raskt og effektivt takket være den kraftige 1.400 W motoren. Den fleksible kapp-/gjæringssagen kan legge gjæringssnitt på begge sider med opp til 58 grader og skråsnitt med opptil 47 grader.

Kompakt og lett å transportere
GCM 8 S er både sterk, presis og lett og transportere. Takket være et kompakt design, en beskjeden vekt på 15 kilo og et ergonomisk grep er den lett å transportere, uavhengig av arbeidssted. Kapp-/gjæringssagen er utstyrt med et kraftig bæregrep i softgrip-materiale som gjør at den ligger godt i hånden. Dette er en stor fordel når arbeider skal utføres på vanskelig tilgjengelige steder som stillaser, loft og kjellere.