Ny direktør i Veidekke

Audun Blegen (34) er ansatt som direktør for næringspolitikk og samfunnskontakt i Veidekke ASA. 

Blegen har bred erfaring fra politikk og næringsliv, og kommer fra stillingen som rådgiver for næringspolitikk og kommunikasjon i Byggenæringens Landsforening.

Blegen vil i Veidekke få ansvar for næringspolitisk analyse og strategisk rådgivning, og han vil være sentral i konsernets løpende arbeid knyttet til rammebetingelser i hele Skandinavia.

Audun Blegen har politisk erfaring fra alle forvaltningsnivåer; som stortingsrepresentant, fylkestings¬representant og kommunestyremedlem. Han har også vært sentralstyremedlem i Høyre. Blegen har studert statsvitenskap ved Universitet i Oslo, og avslutter i vår mastergradsstudier innen økonomisk styring og ledelse ved Norges Handelshøyskole. I tillegg er han gårdbruker med korn- og eggproduksjon på Vestre Toten.

- Jeg gleder meg til å begynne i Veidekke. Veidekke framstår som en svært attraktiv arbeidsplass som har oppnådd imponerende resultater de siste årene. Veidekke er inne i en veldig spennende utvikling i Norge, Sverige og Danmark, og jeg ser fram til å ta fatt på oppgavene til sommeren, sier Blegen.