Økonomisjef

Litex AS er en produksjonsbedrift for egenutviklede membranplater til moderne våtrom. Selskapet har produksjon og kontor i Sandefjord. Litex membranplater er markedsledende i Norge og selges/distribueres av Glava AS. Vi er i dag 20 ansatte, og omsetter i 2008 for 80 mill. Det er planlagt en betydelig internasjonalisering og sterk vekst for de neste årene. Med sterkt fokus på produktutvikling og nyskapning, har selskapets produkter et stort potensial. Litex er et spennende selskap å arbeide i. Dette er en sjelden mulighet til å delta i formingen og utviklingen av et internasjonalt selskap med produksjon i Norge.

FirmaLitex AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

ØKONOMISJEF

 

Stilling:
Økonomisjefen sitter i ledergruppen og har personalansvar. Stillingen innebærer at man vil ha ansvaret for at selskapet har systemer, rutiner og verktøy som bidrar til styring og kontroll med den økonomiske utviklingen. Identifisering og iverksettelse av tiltak som gir forbedret inntjening. Overordnet ansvar for regnskap og rapportering. Forøvrig oppfølging av likviditet og kapitalbinding, planlegging av selskapets finansieringsbehov samt ivareta bedriftens IKT-behov innenfor økonomi/administrasjon.

Du:
Er utdannet siviløkonom med erfaring fra regnskap, økonomi og finans. Har minst fem års erfaring fra økonomifunksjon i større privat virksomhet, eller annen relevant praksis på samme nivå. Er endringsorientert, med gode lederegenskaper, strukturert, proaktiv og trives med et høyt arbeidstempo. 

For ytterligere informasjon om stillingen ta kontakt med Proffice Rekruttering v/Bedriftsrådgiver Øystein Løvold tlf: 40021516, eller Regionleder Siri E. Hurlen tlf: 40021523.

Søknad m/cv sendes til: oystein.lovold@proffice.no  Søknadsfrist: snarest

Vis flere stillinger: