Seksjonsledere

PTL er et av landets ledende flerfaglige prosjektledelsesfirma med kontor i Trondheim, Oslo, Tromsø og Kristiansand. Firmaet har 120 ansatte og er medarbeidereid. Vi tilbyr prosjekt- og prosessledelse innen områdene bygg- og eiendomsutvikling, anlegg, samferdsel, forretningsutvikling og IKT. Mer info om oss finner du på: www.ptl.no

FirmaPTL AS
Fylke
SøknadsfristSnarest og innen 28 mars

Vi har en sammensatt oppdragsportefølje der både offentlige instanser og private virksomheter står på prosjekteiersiden. I Oslo-området leder vi nå store og utfordrende prosjekter både for Undervisningsbygg KF i Oslo kommune, Kollektivtransportproduksjon AS og for Energigjenvinningsetaten i Oslo kommune (store utvidelser og nyanlegg på Klemetsrud, derav et nytt biogassanlegg). I tillegg har vi ansvar for en rekke større og mindre byggeprosjekter. Til disse og andre oppdrag trenger vi flere medarbeidere i Oslo:

 

Seksjonsledere

På grunn av økt oppdragsmengde må vi styrke vår ledelse ved Osloavdelingen. Vi søker 1-2 seksjonsledere. Som leder for seksjonen får du personalansvar, markedsansvar og beskjeftigelsesansvar for 10-20 medarbeidere. Du bør ha solid ledererfaring fra prosjekt eller organisasjon, ha et godt nettverk og være kjent med suksesskriteriene som gjelder i bransjen.

For stillingen er det ønskelig med høyere relevant utdannelse og arbeidserfaring. Vi kan tilby utfordrende oppgaver og utviklingsmuligheter i et av de største uavhengige prosjektledelsesfirmaer på Østlandet. PTL tilbyr konkurransedyktige betingelser, meget godt faglig og sosialt miljø samt mulighet for medeierskap.

Mer informasjon får du ved henvendelse til: Avdelingsdirektør tore.ljunggren@ptl.no, tlf 951 23 926, seksjonsleder erik.krogseth@ptl.no, tlf. 930 98 064 eller seksjonsleder vigleif.ness@ptl.no, tlf 975 77 805.

En kort søknad vedlagt CV sendes på e-post innen fredag 28. mars til personalleder randi.selbo@ptl.no

Vis flere stillinger: