Fabeko-samling i Oslo

Fabeko-konferansen starter på Soria Moria Hotell og konferansesenter i Holmenkollåsen fredag.

Arrangementet går av stabelen 7. og 8. mars. Denne gangen er konferansen som en prøveordning kortere i tid i forhold til tidligere konferanser.

- Konferansen er planlagt med festmiddag fredag kveld og avslutning til lunch lørdag. Likevel er det lagt opp til et rikholdig faglig og sosialt program - men det er også tid til å ta seg frem og handle på egen hånd i byen. Det legges vekt på å få til et opplegg som er interessant både for delegater og ledsagere, heter det i invitasjonen til arrangementet.

Miljø i sentrum
Med det sterke miljø- og klimafokuset i verden i dag, med økende miljøutfordringer for industri og næringsliv for øvrig, har Fabeko valgt å sette søkelyset på miljø- og klimaspørsmål ved Fabrikkbetongkonferansen 2008. Innledningsforedraget "From Pollution to solution" vil bli holdt av Frederic Hauge fra Bellona.

Felles program fredag morgen
Innledningsforedragene fredag morgen vil være av interesse både for delegatene og ledsagerne. For de av ledsagerne som ikke skal delta på ledsagerprogrammet fredag, kan også Pål Presteruds innlegg "Klimautfordringer - Hva er sikkert og hva er usikkert?" være av interesse.

Det faglige programmet forsetter blant annet med Gunnar Syvertsen i Norcem.

 Han vil snakke om hvordan sementindustrien vil takle morgendagens utfordringer - og hva ferdigbetongindustrien kan gjøre. Det er videre lagt opp til et bredt spekter av faglige innlegg.