En fantastisk Byggedag

Første dag av Byggedagene 2008 ble på alle måter en fantastisk flott dag. Det kom langt flere folk enn det som var påmeldt, og det hele kuliminerte med ByggeGalla og prisutdelinger. Byggedagene fortsetter i dag med to parallelle sesjoner - en for bygg og en for anlegg. Også i dag blir det rekordoppmøte. Totalt vil nærmere 1 000 mennesker ha vært innom de ulike arrangementene.

Allerede for et par år siden forsøkte vi å sette klima på dagsorden. Til tross for at bl a Byggforsk hadde forberedt flere flotte innlegg, måtte klimasesjonen den gang avlyses. I dag står folk i kø for å høre de samme foredragene. Dette viser hvilken enorm omveltning vi har hatt når det gjelder bevissthet til dette viktige tema også i byggenæringen.

I går skrev vi faktisk litt Fagpressehistorie på Byggedagene ved at alle foredragene ble overført live på Bygg-TV som ligger på vårt nettsted www.bygg.no. Vi har fått veldig mange tilbakemeldinger på at dette var populært. Dessverre har ikke alle Mac/PC-brukere oppdatert utstyr til å ta i mot, men de aller fleste som sitter på nyere maskiner rapporterte om topp lyd- og bildefremvisning.

Nå vil alle innleggene bli liggende slik at man i ro mak kan se på innslagene når det måtte passe. Vi har ellers lagt ut en lang rekke redaksjonelle saker på bygg.no fra Byggedagene. Det vil vi gjøre også i dag.

Men som sagt - skal man virkelig ha utnytte av Byggedagene er det fortsatt tryggest å møte opp. Da kan man også få ta del i den enorme nettverksbyggingen man kan ha på et slikt sted. ByggeGallaen ble et fantastisk høydepunkt. Nærmere 500 gjester var samlet i den ærverdige Sonja Hennie-salen i går kveld. Det ble delt ut en rekke priser. At redaktøren også skulle få en pris var en stor overraskelse. Tusen Takk!

Byggedagene i 2009 blir arrangert på Radisson SAS Plaza Hotell onsdag 18. og torsdag 19. mars. Sett av datoene i kalenderen allerede i dag.

Se sendingene fra Byggedagene 2008 her