Byggmester H.P Hovelsen Bygg-Entreprenør AS årets Mesterhusbedrift

På avslutningsmiddagen til Mesterhus på Svalbard ble Byggmester H.P Hovelsen Bygg-Entreprenør AS tildelt utmerkelsen Årets Mesterhusbedrift 2007.

- Prisen dels ut årlig til den Mesterhusbedrift som har utmerket seg på en positiv måte med positive holdninger, fulgt retningslinjene for medlemskapet, tatt særskilt insiativ, gjort en særskilt innsats eller på annen måte aktivt profilert eller vært med i videreutvikling av Mesterhuskonseptet. Prisen er en vandrepris som beholdes et år av gangen, sa Arve Solheim.

- Årets Mesterhusbedrift framstår som et medlem vi er stolte over å ha i kjeden.

Prisen deles ut av administrasjonen i Mesterhus Norge

- Årets Mesterhusbedrift deles ut til en bedrift som ble tablert for 29 år siden. Av disse har de vært medlemmer i Mesterhuskjeden hele 27 år. De har gjennom alle år fremstått som den typiske solide Mesterhusbedrift, hvor far og sønn har jobbet tett sammen i mange år. De siste årene har far selv trukket seg noe tilbake, og en ny sterk leder med mange års bransjeerfaring har kommet inn. Slik vi har lært bedriften å kjenne har de klart å skape en flott "stammekultur" internt i bedriften og ansatte har stor kunnskap, vilje til å lære, håndverksmessige flinke og omtales av sine kunder, samarbeidspartnere og leverandører som solide, profesjonelle, hyggelige og et firma som yter den beste service.

7 far i huset er nok en aldri så liten "Brumlebass" , men kunnskapsrik og rettferdig og har ofte sterke meninger om mangt og mange.

Firmaet deltar ofte på samlinger og kurs som Mesterhus Norge arrangerer, og er aktive inn mot Mesterhusadministrasjonen. De er flinke til å benytte materiell utarbeidet av Mesterhus sentralt.

Vi i administrasjonen i Mesterhus Norge mener at Bedriften fremstår som seriøs i sitt nærområde og vi er stolt av å ha dem som medlemmer.