Prosjektutvikler - Undervisningsbygg

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. Januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har ca 80 faste ansatte og er i sterk vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

Undervisningsbygg ønsker å ha mangfold på arbeidsplassen med en jevn fordeling av kvinner og menn i alle stillingskategorier. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
Fylke
SøknadsfristSnarest

Prosjektutvikler - Undervisningsbygg

LEDELSE AV PROSJEKTLEDERE I UTVIKLINGSFASEN

Vil du jobbe for en moderne eiendomsutvikler og være med på å skape en bedre hverdag for elevene i Oslo?

Undervisningsbygg står nå ovenfor tidenes største satsing på bygging og rehabilitering av skolebygg i Oslo. Prosjekter for over 2 milliarder kroner skal gjennomføres i 2008, og vi trenger flere dyktige kollegaer med på laget.

Arbeidsoppgaver
Stillingen er tillagt ansvar for gjennomføring av utviklingsprosjekter gjennom mulighetsstudier, byggeprogram, skisse- og forprosjekt frem til leieavtale med kunde innenfor fastsatt budsjett og tidsfrist. Blant arbeidsoppgavene er organisering av prosjekter, kontrahering av rådgivertjenester, kontakt med kunde samt økonomisk og fremdriftsmessig oppfølging av egne prosjekter i tillegg til ansvaret for Byggherreforskriften/HMS i programmerings-, skisse- og forprosjektfasen.

Utdanningsretning

  • Prosjekt
  • Annet
  • Administrasjon og ledelse

 

Kvalifikasjoner

  • Stillingen krever høyere teknisk utdannelse og minimum fire års erfaring med planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter. Kjennskap til ulike undervisningsformer er en fordel.
  • Lang relevant erfaring og personlige egenskaper kan kompensere for manglende formell utdanning

 

 Utdanningsnivå

  • Høyskole / Universitet, Diplom / Bachelorgrad
  • Høyskole / Universitet, Cand Mag / Siv***

 

Vi tilbyr

  • I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap, som sammen jobber mot målet om å bygge skoler alle kan være stolte av.
  • Som kommunalt foretak i Oslo kommune kan Undervisningsbygg by på konkurransedyktige betingelser. Vi har fleksibel arbeidstid og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

        

Diverse arbeidsforhold

  • Stillingsbrøk: 100%
  • Fast heltid

 

Kontaktinfo:
Vidar LieUtviklingssjef Undervisningsbygg+47 900 97 367 
Jostein HjellegjerdeRådgiver Adecco Select+47 911 21 217

Søk på stillingen ved å benytte linken under:

https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=284515573&culture_id=NB-NO&company_id=23290000

 

Vis flere stillinger: