Mesterhus med nytt kundeoppfølgingssystem

Mesterhus har utviklet et nytt kundeoppfølgingssystem gjennom programvaren Cerum.

- Cerum er viktig for å ha kontroll med dokumentstyringen i byggeprosessen. Skal vi få et godt sluttprodukt, er det viktig at hele prosessen er profesjonell, sa Arve Solheim da han orienterte om saken på Mesterhus-konferansen på Svalbard.

- Det er viktig å ha kontroll med alle papirer og at all korrespondanse og alle avtaler loggføres. Det er viktig å ta vare på alt som er viktig om det er kontrakter, endringskontrakter, mailer og sms-meldinger, sa han.
- Også forskrift om foretakssystem krever at alle må ha et styringssystem i egen bedrift. Min påstand er at ingen andre boligkjeder har et så godt system som Mesterhus, sa Solheim.

- Direktekoplingen fra Cerum inn mot Byggsøk er på plass. Man kan også sende foto fra mobiltelefon og kamera rett inn i systemet. Det er også full kopling mellom Mesterhus Intranett og Cerum. Prosjekthåndboken med bransje, kjede, firmamaler samt sjekkpunkter for alle viktige lovpålagte forhold er også på plass. Det samme er kopiering og rapportgenerator samt mange andre godbiter, sa Solheim.