Distriktssjef

Sunde Gruppen er et multinasjonalt selskap med mer enn 20 produksjonsanlegg i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Spania og Storbritannia. Selskapet er en av de ledende i det europeiske markedet når det gjelder produksjon av EPS, Ekspanderbar PolyStyren. Selskapet er vertikalt integrert og produserer selv råmaterialet. Sunde Gruppen har ca. 500 ansatte og en omsetning på NOK 2,3 mrd. Sunde Gruppen har god lønnsomhet og ekspansjonsplaner som omfatter betydelige investeringer både teknisk og organisasjonsmessig. Selskapet legger vekt på å være en handlekraftig og pålitelig samarbeidspartner som fokuserer på miljø både eksternt og internt.

FirmaBrødr.Sunde AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

  

Vi søker nå:

Distriktssjef

 

til salg av Sundolitt i Agderfylkene. Distriktet er godt opparbeidet, men det er fortsatt stort vekstpotensiale i et økende marked. Stillingen som distriktssjef byr på varierte utfordringer, og vi tror det er en forutsetning for å lykkes at du har god markedsforståelse og kjennskap til byggebransjen. Erfaring fra entreprenør-, distributør- eller byggkonsulentsiden vil være et pluss. Du bør trives med å etablere kundekontakter og oppnå salg. Vi tror du er forhandlingsvant og stolt av de resultatene du har oppnådd i tidligere jobber.

Som ny distriktssjef blir du en del av vårt salgsteam i region sør-vest, og forventes å bidra sterkt til at vi oppnår vår målsetting om å være den foretrukne og beste leverandøren av EPS isolasjon. Miljøet er uformelt og betingelsene konkurransedyktige. Sunde kan tilby utfordrende oppgaver og utviklingsmuligheter i et solid, internasjonalt selskap.

Er du klar for en ny utfordring, ta gjerne uforpliktende kontakt med regionssjef Nils Petter Johansen på 90 08 05 36, eller rådgiver Knut Iversen hos SINTEF MRB på 918 69 570. Skriftlig søknad og CV sendes snarest til knut.iversen@sintefmrb.no.

Ytterligere informasjon om stillingen finner du på www.sundolitt.no

Vis flere stillinger: