BackeGruppen inn på Holmen

Arne Lindstøl har gått sammen med BackeGruppen for å utvikle Holmen i Risør.

Dette skjer gjennom det eksisterende eierselskapet Solsiden 1 AS. Etter den transaksjonen som nå er gjennomført vil Arne Lindstøl kontrollere 60 % av Solsiden 1 AS, mens BackeGruppen vil eie 40 % gjennom selskapene Backe Prosjekt AS og Buer Prosjekt AS. Sistnevnte selskap skal for øvrig, basert på en særskilt avtale, ha prosjektledelsen vedrørende Holmen.

- Holmen i Risør har en helt unik beliggenhet. Det å utvikle et godt prosjekt på denne eiendommen er en stor utfordring, og vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet. Holmens beliggenhet i Risør, en by med sine helt spesielle miljøestetiske kvaliteter, stiller store krav til oss som utviklere. Vi har stor respekt for det arbeidet som skal gjøres, sier Eirik Gjelsvik, konserndirektør i BackeGruppen.

- For meg er det en stor glede å kunne ønske den velrenommerte BackeGruppen hjertelig velkommen til Risør, sier Arne Lindstøl.

- Etter å ha brukt god tid på å vurdere mulige samarbeidspartnere, er jeg trygg på at BackeGruppen, med sin tunge utviklings- og entreprenørkompetanse, vil være en meget bra partner. BackeGruppen har, i kraft av sin størrelse og erfaring, også den nødvendige gjennomføringsevne. Målet er selvfølgelig å lage et godt prosjekt på Holmen, som igjen vil styrke Risør sentrum. Jeg ser frem til at vi nå raskt kan komme videre i prosessen på et prosjekt som vil kunne få stor betydning for Risør, legger han til.