Stor interesse for Byggedagene

Påmeldingene til Byggedagene på Radisson SAS Plaza hotell 5. Og 6. mars strømmer inn. Vi har aldri hatt så mange påmeldinger så tidlig

Så langt er det kommet nærmere 400 påmeldinger. Det gledelige er at vi aldri har hatt så mange påmeldinger så tidlig fra distriktene utenfor Oslo. Alt tyder på at årets Byggedager vil sette nye deltakerrekord. Vi registrerer at veldig mange sentrale ledere allerede har meldt fra at de kommer. 

Temaet - Energi, klima og miljø i bolig, bygg og anlegg er da også høyaktuelt. Stadig flere i byggenæringen ser det som nå skjer som muligheter og ikke som en trussel. Redaktøren sitter akkurat nå på en byggkonferanse Enova arrangerer i Trondheim. Styret i Enova vedtok i går å bevilge ytterligere 50 millioner kroner til en del utvalgte bedrifter som nå satser på tiltak for å redusere energibruken i bygg. Toppledelsen i Enova er ellers i Oslo i dag. Sammen med olje-og energiminister Åslaug Haga skal det dras i gang et nytt pilotprosjekt. Les mer på www.enovaanbefaler.no.

Første prosjekt ut omhandler vinduer med lav U-verdi.
På Byggedagene vil både departement og Enova komme med mange nyheter. Har du ikke meldt deg på - så gjør det nå.

Meld deg på her 

Her finner du hele programmet