Arealplanlegger - skolebygg

FirmaAkershus Fylkeskommune
Fylke
Søknadsfrist15.03.2008

Akershus fylkeskommune har ansvar for viktige samfunnsoppgaver som videregående opplæring, kollektivtransport, tannhelsetjeneste og kulturminnevern. Fylkeskommunen står sentralt i arbeidet med den regionale utviklingen og planleggingen i fylket, i samarbeid med andre offentlige og private aktører.

Avdeling for opplæring og tjenester arbeider med planer og strategiutforming, blant annet opplæringstilbud, handlingsplaner, deler av økonomiplan og fylkesplan, utvikling av vurderings- og analyseverktøy og utforming av strategier. Avdelingen står også bak forsøks- og utviklingsarbeid, og samhandling med kommuner, arbeidsliv, høyere utdanning og forskning. Ansvaret for planlegging av skolebygg, eksamen og fagprøve, IKT i opplæring og voksenopplæring ligger til denne avdeling. Avdelingen har videre ansvar for skoleskyss, løyver, tilrettelagt transport
m.m.

Vi ønsker gode skoler og trenger DEG i teamet.
Vi søker derfor etter ny medarbeider med kompetanse og erfaring som

AREALPLANLEGGER
- SKOLEBYGG

Er du siv.ing, anleggs.ing, og /eller har relevant erfaring med planlegging av nye eller rehabiltering av skolebygg ønsker vi deg velkommen med i vårt team.

Akershus fylkeskommune har meget stor vekst i elevtall, og har økt med over 5500 nye elevplasser de siste syv årene. Som følge av dette har vi bygget mange nye skoler, utvidet flere eksisterende skoler og foretatt større ombygginger. I årene fremover vil det være nødvendig med ytterligere ombygginger, tilpassing og endring av eksisterende skoler. Det vil også bli foretatt rehabiliteringsprosjekter som må sees i sammenheng med pedagogisk tilpassing til Kunnskapsløftet og nye læreplaner.

Avdeling for opplæring og tjenester har ansvar for den første fasen i byggeprosjektene. Dette medfører kartlegging av behov for elevplasser, utredninger, utarbeidelse av funksjons- og arealprogram, planlegging av inventar og utstyr samt fremme saker til politisk behandling. Store deler av arbeidet er prosessorientert og foregår i tett samarbeid med ansatte på skolene, arkitekter og rådgivere, i tillegg til virksomheten Bygg og innkjøp som har ansvar for gjennomføring av prosjektene.

Vi ønsker:
• Bred kompetanse eller relevant erfaring innen byggteknisk
planlegging
• Fleksibel holdning og kreativitet
• Utviklings og løsningsorientert
• Evne til å jobbe selvstendig og i team

Vi kan tilby:
• Varierte og spennende oppgaver
• Stort handlingsrom og mange utfordinger
• Et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer
• Arbeidstid 08.00 - 15.45 (15.00) med fleksitidsordning
• Sentral beliggenhet (Sentraladministrasjonen holder til i Galleri Oslo i sentrum)

Fylkeskommunen er en organisasjon i stadig utvikling, noe som kan medføre endringer i ansvarsområder og arbeids-oppgaver.Vi kan love en interessant stilling i en av landets største fylkeskommuner.
Lønn etter avtale.
Søkeren bes bruke elektronisk søknadsskjema.
Søknadsfrist 15. mars.
Snarlig tiltredelse ønskes.
For nærmere opplysninger om stillingene kan du kontakte ass. fylkesdirektør Ingunn Øglænd Nordvold tlf. 22 05 54 15, tlf. 917 55 117, eller prosjektleder Gjertrud Pettersen, tlf. 22 05 54 70 e-post: ingunn.nordvold@akershus-fk.no.

 

Vis flere stillinger: