Stolt Betonmast-leder

Betonmast kan presentere meget gode tall for 2007.

Resultatene viser at de har driftsinntekter på 612 millioner kroner, og et resultat før skatt på 40 millioner kroner, som gir en resultatmargin på 6,5 prosent.

- Jeg er svært stolt av våre våkne medarbeidere som klarer å skape de fantastiske resultatene. Det er imponerende å se hvilken ansvarsfølelse og lojalitet som bor i den enkelte, sier konsernsjef Petter A. Vistnes i Betonmast AS.

Han forteller videre at det har hatt en omsetningsvekst på 83 prosent fra 2006.

- Samtidig har resultatgraden økt fra 6,1 prosent til 6,5 prosent. Dette er femte året på rad at vi øker våre resultatmarginer. Alle våre tre forretningsområder har levert gode resultatmarginer, legger Vistnes til.

De har et rekordlavt sykefravær på 2,1.

- Dette viser at vi er flinke til å ta vare på hverandre samtidig som trivselsfaktoren er svært høy. Dette er noe vi setter fokus på, og det er svært hyggelig å se at det systematiske arbeidet på dette området har gitt resultater. Det er utvilsomt sammenheng mellom gode resultater og lavt sykefravær, mener Vistnes.

Ved utgangen av året hadde de en ordrereserve på 770 millioner kroner. Dette skal gi selskapet et godt fundament for videre utvikling gjennom nye prosjekter.

- Våre vekstambisjoner krever at vi må rekruttere flere dyktige medarbeidere med høy kompetanse og samme innstilling som de vi har i dag. Dette skal vi få til fordi vi kan tilby et unikt arbeidsmiljø med store påvirkningsmuligheter. I tillegg gir vi mulighet til å være med på verdiutviklingen gjennom eierskap i virksomheten. Vi har ambisjoner om å kunne gjøre minst en ny lokal etablering samt starte et nytt nisjeområde i løpet av 2008, avslutter en fornøyd Vistnes.