Felles offensiv mot bedriftsmarkedet

Teleselskapene Ice og Hello har inngått en avtale om en felles offensiv mot bedriftsmarkedet. 

Hellos solide utfordrerposisjon i bedriftsmarkedet kombinert med Ice sitt landsdekkende mobile bredbåndsnettet gir mange muligheter.

Avtalen mellom de to teleselskapene innbærer først og fremst at mobil- og bredbåndsleverandøren Hello fremover kommer til å selge Ice mobilt bredbånd til bedriftsmarkedet. I tillegg åpner partene for nye samarbeidsløsninger, tjenester og produktpakker i fremtiden.

– Samarbeidet åpner muligheter for Hello og Ice. Ice kompletterer Hellos produktportefølje til bedriftsmarkedet med landsdekkende mobilt bredbånd. Det er en sentral del av Hello-konseptet å kunne tilby våre kunder de beste tjenester som finnes til enhver tid, uavhengig av teknologi og nett, sier Hello-gründer Nadir Nalbant.
Hello er i sterk vekst og har tatt en solid posisjon som en utfordrer i bedriftsmarkedet for mobil- og teletjenester.

–Ice og Hello er god match. Vi er begge innovative utfordrere og kjenner hverandre godt fra tidligere. Vi er fornøyde med å ha funnet en solid partner til bedriftsmarkedet. Samarbeidet med Hello er en milepæl for vår posisjonering i bedriftsmarkedet, sier Matthias Peter, administrerende direktør i Nordisk Mobiltelefon Norge AS, selskapet som leverer den mobile bredbåndstjenesten Ice.

Ice har siden 2006 bygget en mobil bredbåndstjeneste som i dag er ledende med sin kombinasjon av stor geografisk dekning og Turbo3G- hastigheter. I takt med teknologiske oppdateringer og stadig utbygging av basestasjoner, ligner tjenesten mer og mer en fullverdig erstatning for ADSL.

– Ice mobilt bredbånd er en nettløsning som kunden kan ta med seg overalt, og er derfor en meget god løsning for arbeidstagere som reiser mye og har en mobil hverdag. Typiske eksempler er folk som jobber innen olje- og offshorebransjen, konsulentbransjen, og andre som har behov for å være online uansett hvor de ferdes, sier Peter.