Anleggsleder / prosjektingeniør

AF Gruppen ASA er et av Norges største entreprenørselskaper. Selskapet har 2.000 ansatte i Norge og Sverige, og hadde en omsetning på mer enn 5 mrd. i 2006. Selskapet er notert på Oslo Børs og er inndelt i fem virksomhetsområder; Eiendom, Bygg, Anlegg, Miljø og Energi. Ambisjonen vår er å være det naturlige valg for å løse de mest krevende oppdragene, gjerne i yttergrensen av hva som er mulig for et entreprenørselskap. Atferden vår skal kjennetegnes ved profesjonalitet og høy etisk standard.

FirmaAF Brødr. Glomsrød Entreprenør AS
Fylke
Søknadsfristsnarest

Anleggsleder / prosjektingeniør

 

AF Brødr. Glomsrød Entreprenør AS er i solid vekst og søker etter flere dyktige medarbeidere. Ønsker du å jobbe i et stabilt og godt miljø blant dyktige medarbeidere, kan vi tilby mange utfordringer i årene fremover.

Arbeidsoppgaver:
- Kvalitetssikring
- FDV dokumentasjon
- Oppfølging av endringsmeldinger

Kvalifikasjoner:
- Gode samarbeidsevner
- Effektiv og strukturert
- Kjennskap til byggstandarder

Vi kan tilby:
- Et godt og hektisk arbeidsmiljø
- Konkurransedyktig lønn med gode bonusavtaler
- Gode utviklingsmuligheter både karriere- og fagmessig
- Firmahytte

Våre hovedaktiviteter er oppføring, ombygging og rehabilitering av bygg for næringslivet og det offentlige, samt baderomsrehabilitering for borettslag.

For mer utfyllende informasjon om stillingene ta kontakt med Trond Glomsrød, 911 33 401 trond.glomsrod@afgruppen.no  eller Stein Bjørntvedt, 918 71 000 stein.bjorntvedt@afgruppen.no .

Kortfattet søknad med CV sendes via www.afgruppen.no/Jobb_i_AF  så snart som mulig

Vis flere stillinger: