Salgssjef Norge og Sverige

Rishaug Anleggsmaskiner er norsk importør og forhandler av blant annet New Holland anleggsmaskiner og Putzmeister betongpumper. Hovedkontoret med administrasjon, verksted og sentrallager er lokalisert Trondheim. Regionale avdelinger og verksted er etablert i Skien, Klepp og Oslo. I tillegg til egne verksteder ivaretas service og ettermarked av et nettverk av autoriserte verksteder over hele landet.
Rishaug Anleggsmaskiner har 46 ansatte og omsatte i 2007 for MNOK 375. Selskapet er også morselskapet i Rishaug-konsernet som i tillegg består av de norske selskapene Asfalt & Betongmaskiner og Gaupen Henger. I tillegg til den norske virksomheten eier selskapet virksomhet i Sverige med 60 ansatte og MSEK 400 i omsetning. Konsernet har totalt MNOK 800 i omsetning, 160 ansatte og har en solid økonomi. Selskapet er et heleid datterselskap av Felleskjøpet Agri. Besøk gjerne våre hjemmesider på www.anleggsmaskiner.no.

FirmaRishaug Anleggsmaskiner AS
Fylke
Søknadsfristsnarest

Salgssjef Norge og Sverige

 

Stillingen rapporterer til konsernsjef. Arbeidssted Trondheim eller Oslo. Salgssjef vil få totalansvar for salg av anleggsmaskiner (New Holland Kobelco) i Norge og Sverige. I Norge vil dette innebære personalansvar og oppfølging av 8 distriktsselgere og i Sverige oppfølging av forhandlere.

Videre vil kontakt med salgsorganisasjon hos leverandører, samt budsjett og resultatansvar inngå i stillingen. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Vi ser etter økonom/ingeniør med god erfaring fra salg av maskiner/industrisalg. Erfaring med salgsledelse vil være en stor fordel.

Rette person er resultatorientert, uredd og har god forretningsforståelse og evner å drive salgsorganisasjonen videre.

Konkurransedyktige betingelser.

For nærmere opplysninger om stillingen og en uforpliktende samtale ta kontakt med Bonaventura, Jo Skjelstad, tlf. 414 31 954 evnt. til konserndirektør Hilmar Auran tlf. 480 14 714. Alle henvendelser til Bonaventura behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Rishaug Anleggsmaskiner i prosessens innledende del.

Søknad sendes snarest via søknadssystem på www.bonaventura.no eller til Bonaventura, Beddingen 8, 7014 Trondheim

Kontakt Jo Skjelstad, Rådgiver, Telefon +47 414 31 954
Kontakt Hilmar Auran,  Konserndirektør, Telefon +47 4801 4714

Vis flere stillinger: