Nye dykksager fra DEWALT

DeWALT har nå kommet med en omfattende serie med dykksager, styreskinner og tilbehør. 

DEWALTs dykksagesystem har svært stor nøyaktighet og raske innstillingsmuligheter og er nok et resultat av DEWALTs arbeid med å styrke og utvikle sitt utvalg av trebearbeidingsverktøy og sager. Dette gir profesjonelle brukere mulighet til å utføre med håndsag en rekke arbeidsoppgaver som tidligere bare kunne utføres med en kapp- eller gjæringssag. Dykksagsystemet er perfekt for snekkere, møbelsnekkere, montører av kjøkkeninnredninger, gulvleggere og taktekkere samt tradisjonelle trearbeidere.

DEWALTs serie med dykksager inneholder enheten DWS520K med ledning, men også markedets første og eneste 28 V og 18 V batteridrevne dykksager. 28 V-enheten DC351KL med nanoteknologi inngår i DEWALTs 28 V-serie, mens 18 V XRP-enheten DC352KB inngår i DEWALTs omfattende 18 V-batterisystem.

Dykksagen gir en parallell senking som gjør at brukeren kan beholde et jevnt og konstant håndgrep under sagingen, mens 1 300 W-motoren og bladet med 48 tenner gir kraftige og nøyaktige snitt. De faste skinnereguleringene på sagene øker presisjonen ytterligere ved å redusere avviket under saging, mens det innebygde stoppet hindrer at sagen beveger seg baklengs i sporet. Enheten med ledning har også variabel hastighetsregulering, som innebærer at sagen kan beholde konstant omdreining også under vanskelige forhold.

Dykksagsystemet består av skinner på 1 m, 1,5 m og 2,6 m samt annet tilbehør som passer til sagenes bruksområder. Skinnene har skumgummibelegg slik at de skal holde seg på plass på arbeidsstykket, og splintvern på begge sider, som gjør sagen svært anvendelig – en unik funksjon som gir dobbelt så mange innstillingsmuligheter som tradisjonelle dykksager. Midtdelen av skinnene er ekstremt sterk, noe som hindrer at dykksagene vrir seg under et snitt. Blant tilbehøret er et fresetilbehør som gjør at alle DEWALT-freser kan brukes på skinnene.