Rekordår for elementprodusentene

2007 ble et nytt rekordår for betongelement. Det har vært en økning i verdiskapningen på minimum 10 prosent.

De eksakte tallene er ikke klare, men omsetningsøkningen blir stor. Denne økningen kommer fra et allerede høyt nivå. Det ble også 2006 satt rekorder i betongelementproduksjonen.

Det ble også satt ny deltakerrekord ved betongelement-samlingen på Gardermoen torsdag. Over 140 personer deltar på medlemsmøtet. Dette skyldes dels at foreningen her fått mange nye medlemsbedrifter, men også at det er høy aktivitet i hele byggebransjen og at medlemsmøtet blir et kjærkomment pustehull for bedrifter som har svært høyt aktivitetsnivå.

Medlemsmøtet gjennomføres 31. januar - 1. februar med et spennende program og en rekke seminarer/møter. Blant annet gjennomføres det kurs i HMS for daglig leder, tekniske seminar om lyd og varmeisolering i betongelementkonstruksjoner, hulldekke på stål bæresystem og mye mer.

Torsdag kveld er det duket for festmiddag der æresbevisningen for "Årets Betongelementfabrikk" tildeles. I tillegg til foreningen står Byggeindustrien og Norcem bak denne utmerkelsen. For første gang skal det deles ut et ekte betongbilde som er laget av billedkunstner Anne Marte Ruud.
Betongelementforeningen her 50 medlemsbedrifter og montasjebedrifter samt en rekke assosierte partnere.