Byggeplassleder

Construction Management, CM, er prosjektadministrator for byggherren. Vi styrer alle aktiviteter i byggeprosessen, - fra tidlig fase til ferdigstillelse, etter CM-modellen med delte entrepriser. Våre kunder er i hovedsak profesjonelle flergangsbyggherrer. Vi har en bredspektret portefølje av mellomstore byggeprosjekter innen boliger, sykehjem og næringslokaler. Selskapet har snart 25 års jubileum, og har solid økonomi. Omsetningen i 2007 var ca. 160 mill. kr, og antall ansatte skal være ca. 15-16.

FirmaCM - Construction Management AS
Fylke
Søknadsfristsnarest

BYGGEPLASSLEDER

 

CM trenger 2 nye byggeplassledere!
Vi lever av å selge kompetanse, og søker nå dyktige BYGGEPLASSLEDERE med solid erfaring til spennende prosjekter. Den ene stillingen gjelder et konkret hotellprosjekt på Sundøya i Hole kommune, og den andre gjelder prosjekter i Oslo-området.

Byggeplassledelse er et viktig element i CM-modellen. Her ligger ansvaret for den daglige driften på byggeplassen med koordinering av alle aktiviteter, og oppfølging av fremdrift og kvalitet i produksjonen. Vi søker etter kandidater med allsidig byggeteknisk bakgrunn samt relevant erfaring som byggeleder, anleggsleder eller formann.
Byggeplasslederen jobber i team med blant andre CMs prosjektleder.

Vi kan tilby meget interessante prosjektoppgaver og gode betingelser. CM er kjent for et stabilt og hyggelig arbeidsmiljø, og dyktige medarbeidere.

Ta kontakt med CM Prosjekt AS v/ Tori Henriksen, Gml. Drammensvei 48A, pb. 154, 1321 Stabekk
tlf. nr. 67 10 18 79, e-post tori.henriksen@cm.no. Hjemmeside: www.cm.no

Vis flere stillinger: