HeatWork til Finland

Jens Heinonen er ansatt som salgsrepresentant i HeatWork Finland OY med ansvar for salg av HeatWork sine produkter i Finland.

Jens Heinonen er utdannet Restonom og Merkonom, og kommer fra stillingen som Key Account Manager i Oy Lapetek Ab. Han har tidligere jobbet med salg innen ulike bransjer og skal være med å utvikle det finske markedet for HeatWork.

Jens Heinonen er lokalisert i Borgå, utenfor Helsingfors, men vil dekke hele Finland. Heinonen er ferdig med første delen av opplæringen ved fabrikken i Narvik og er allerede i gang med salget av HeatWorks ulike produkter innen teletining og oppvarming av bygg.

- Vi er svært fornøyd med å få Jens Heinonen på plass siden Finland representerer et meget interessant marked for oss. Jens er flerspråklig, systematisk og innehar inngående kunnskap om det finske markedet som vi er avhengig av, sier salgs og markedsdirektør Michelle Opshaug.

HeatWork AS er utvikler og produsent av konsepter innen varme- og teletining for det europeiske markedet. Fabrikken er lokalisert i Narvik, Norge og startet produksjonen i 2005 etter en omfattende test og utviklingsperiode.

HeatWork har sterk fokus på produktutvikling og vil lansere flere nye produkter i sesongen 2007/08. Det forventes en betydelig vekst de kommende årene. HeatWork AS er allerede etablert med eget selskap i Sverige og Finland samt Baltikum og Polen. HeatWorks kunder er i hovedtrekk maskinentreprenører, anleggsgartnere, utleieselskap og aktører innen bygg og anlegg.