Veidekke og RBK inngår partnerskap

Veidekke og Rosenborg Ballklub har signert en samarbeids-/partneravtale.

Målet med avtalen er styrket markedsføring og profilering, samt utviklingssamarbeid innen gitte kompetanseområder og prosjektutvikling.

- Kampen om oppmerksomhet og til syvende og sist kundene er en utfordring for de fleste virksomheter, og i så måte er ikke Veidekke noe unntak. Gjennom avtalen med RBK ønsker vi først og fremst å styrke kjennskapen og kunnskapen til Veidekke og våre mange boligprosjekter i Midt-Norge. Samtidig gir samarbeidet også mulighet til utvikling av eksisterende og nye prosjekter og relasjoner, sier regiondirektør Rune Forbord i Veidekke Eiendom i Trondheim.

- For RBK er valget av Veidekke som partner viktig fordi vi som organisasjoner kan utfylle hverandre innenfor flere kompetanseområder hvor vi hver for oss og i fellesskap ser en rekke utviklingsmuligheter. Vi har sammenfallende verdisyn og vi erfarer at vi snakker samme språk, sier leder for markedsavdelingen i RBK Erik Espeseth i en kommentar.

Med Veidekke på plass, er vi nå utsolgt på vårt øverste sponsornivå frem til 2010. Dette er noe vi er stolte over, og viser at våre partneravtaler har god substans, og ikke ensidig er avhengig av sportslig suksess avslutter Espeseth.

Et annet forhold begge parter tydelig har til felles er orienteringen mot klare og forståelige mål. RBK skal være ledende i Norge og Norden, og har en visjon om igjen å erobre en plass i Europatoppen. Veidekke vil befeste sin posisjon som ledende entreprenør og eiendomsutvikler i Skandinavia, og den mest lønnsomme og attraktive blant de store aktørene.

Avtalen har i første omgang en varighet på 3 år.