BYGGmax gir bort to mill

Byggevarekjeden utlover finnerlønn på 100.000 kroner for hvert tips som fører til kontrakt av tomt eller bygg.

Den svenske byggevarekjeden BYGGmax trenger 20 tomter eller bygg i Norge på sikt og henvender seg nå til publikum for hjelp.

Etter fem år med 30-40 prosent vekst i Sverige, og god mottakelse i forbindelse med etableringene i Norge i fjor, vil kjeden etter planen utvide fra seks til ti byggevarehus bare i løpet av første halvår 2008.

- Vi har en ambisjon om 20 nye byggevarehus på sikt og tipskontoen er fylt opp med to millioner kroner, forteller administrerende direktør i BYGGmax, Magnus Agervald.

Han er spesielt på jakt etter tomter og bygg på følgende steder; Haugesund, Bergen, Skedsmo/Lillestrøm, Alna/Nordre Aker, Follo/Ski, Tønsberg/Horten, Arendal, Kristiansand, Stavanger, Sandnes, Molde, Ålesund, Trondheim, Moss, Hønefoss, Lillehammer og Askim/Mysen.

Det er ønskelig med tomter fra 8' - 10.000 kvm, og bygg opp til 2.500 kvm.

Den svenske byggevarekjeden har ved fire tidligere anledninger betalt ut finnerlønn for tips som har ført til kjøp eller leie av bygg og tomt. Den siste utbetalingen var i anledning tips til kjedens første etablering i Finland.

- Åpningen av byggevarehusene i Norge har vært bra og tilfredsstillende. Kundene trives og kommer tilbake igjen. Vi er godt fornøyd med det positive resultatet, og vi er samtidig stolte over å ha åpnet seks byggevarehus det første året, sier Agervald.