Dyktig selger/ kunderådgiver

Norge Bygges AS er et heleid datterselskap av Bisnode AB som omsetter for SEK 3,4 mrd og har mer enn 2500 ansatte i over 19 land i Europa. Bisnode er Europas ledende utgiver av digital bedriftsinformasjon innen kredit-, marked- og produktinformasjon. Norge Bygges AS samler inn forretningsrelatert informasjon og produserer salgstips til alle bedrifter med en kobling til bygg- og anleggsbransjen. Vi tar frem opplysninger om bedrifter og kontaktpersoner som har et aktuelt byggeoppdrag. Vi tilbyr proffmarkedet en komplett online-tjeneste med prosjektinformasjon, nyheter og anbudsovervåkning. Gjennom samarbeid og rådgivning skal vi gi våre kunder trygghet for at de velger den beste løsningen tilpasset bedriften og det individuelle behovet.

FirmaNorge bygges AS
Fylke
Søknadsfristsnarest

 VI SØKER DYKTIG SELGER / KUNDERÅDGIVER

 

Stillingen inngår i selskapets salgsteam hvor du har selvstendig budsjettansvar og rapporterer til salgscoach.
Som selger/rådgiver arbeider du med egen kundeportefølje og bygger opp hver enkelt kunde fra innsalg til kontraktsinngåelse (ferdig leveranse), med mersalg, support og oppfølging.

Ønskede kvalifikasjoner:
• selvstendig, tar initiativ, er analytisk og trigges av gode resultater.
• kommuniserer godt og har stort pågangsmot
• vant med telefon og PC som arbeidsverktøy
• høy arbeidsmoral
• stayer evne
• en god kollega som bidrar til det gode arbeidsmiljøet.

Det er en fordel at du har salgserfaring, men det viktigste er at du har de rette egenskaper og viljen som skal til for å lykkes. Oppstart snarest, med mulighet for fast ansettelse.
For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med salgscoach Siri Fuskeland Hafsteen på tlf.: 67 49 49 15 eller 920 37 898.

Kortfattet søknad med CV sendes til: siri@norgebygges.no

Vis flere stillinger: