På lag med Bjørndalen & co

AF Gruppen blir ny samarbeidspartner til Norges Skiskytterforbund for sesongen 2008 og hovedsponsor for World Cup i skiskyting i Holmenkollen 2008. 

Allerede fra årsskiftet har AF Gruppens logo vært synlig på konkurranseutstyret til Ole Einar Bjørndalen og resten av skiskytterlandslaget under World Cup i skiskyting i Oberhof i Tyskland.

- Sponsoravtalen gir oss en fin mulighet til å profilere AF Gruppen på seriøse idrettsutøvere som konkurrerer helt i verdenstoppen, sier konsernsjef Pål Egil Rønn i AF Gruppen. Både AF Gruppen og skiskytterlandslaget er resultatorienterte og står for verdier som grundighet og hardt arbeid. Akkurat som AF Gruppen består skiskytterlandslaget av positive jenter og gutter som er til å stole på.

Avtalen omfatter logoeksponering blant annet på konkurransedrakter til elite-, rekrutterings- og juniorlandslag for kvinner og menn. I tillegg vil logen til AF Gruppen bli eksponert både på arena og på startnummer i forbindelse med World Cup i skiskyting i Holmenkollen i mars. Samarbeidet gjelder i første omgang ut sesongen 2008 med mulighet for forlengelse.

- Norges Skiskytterforbund er svært fornøyd med å komme på lag med et stort norsk selskap som er både miljøbevisste og fremtidsrettede. Nå er er norsk skiskyting utsolgt for sesongen 2008, sier markeds og sponsoransvarlig i NSSF, Viggo Aaberg.