Bli med på nye rekorder i AF Anlegg

AF Gruppen ASA er et av Norges største entreprenørselskaper. Selskapet har 2.000 ansatte i Norge og Sverige, og hadde en omsetning på mer enn 5 mrd. i 2006. Selskapet er notert på Oslo Børs og er inndelt i fem virksomhetsområder; Eiendom, Bygg, Anlegg, Miljø og Energi. Ambisjonen vår er å være det naturlige valg for å løse de mest krevende oppdragene, gjerne i yttergrensen av hva som er mulig for et entreprenørselskap. Atferden vår skal kjennetegnes ved profesjonalitet og høy etisk standard.

AF Anlegg er en av de største aktørene i prosjekter innenfor olje og gass, kraftstasjoner, veger, jernbane og havneanlegg.

www.afgruppen.no

FirmaAF Gruppen ASA
Fylke
Søknadsfristsnarest

Bli med på nye rekorder i AF Anlegg

 

AF Anlegg er i stadig vekst og utvikling og trenger flere dyktige medarbeidere. Vil du være med på å sette nye rekorder, bygge ut Norges vannkraftressurser, bli med på AFs olje- og gasseventyr, delta i spennende samferdsels- eller havneutbygginger?

Vi søker forsterkninger innen:

Linjeledelse

Prosjektleder

Anleggsleder

Driftsleder

Arbeidsleder

 

Prosjektressurser

Prosjekteringsleder

Kontraktsingeniør

HMS og KS ingeniør

Stikningsleder/stikningsing.

Planlegger

Har du erfaring fra anleggsbransjen eller er du rett og slett et konkurransemenneske med praktisk sans? Da kan AF være den rette for deg! Send oss din søknad nå!

Vi tilbyr:

* Et godt og hektisk arbeidsmiljø

* Konkurransedyktig lønn med gode bonusavtaler

* Mulighet for eierandeler i AF Gruppen.

 

Se www.afgruppen.no/no/Anlegg for ytterligere informasjon om stillingene og kontaktadresser. 

Søknad sendes via www.afgruppen.no/jobb_i_AF

Vis flere stillinger: