Lillehammer god på etterbruk

Nordbohus arrangerte sitt kickoff på Lillehammer 18. og 19. januar. Mer enn 550 tømrere var samlet i tillegg til en rekke representanter fra ulike leverandører. Det aller meste av arrangementet ble lagt til Haakons Hall. Opplegget ble 100 prosent vellykket.

 

Lillehammer har virkelig maktet å ta vare på OL-anleggene sine og surfe videre på OL-bølgen mange år etter at vinterlekene ble avsluttet. Mange virksomheter i byggenæringen har vært flittige brukere av de gamle OL-anleggene som på samme måte som Nordbohus har lagt sine kickoff til innlandsbyen. Nordbohus-opplegget var ett av de fire største arrangement som har vært avviklet i Lillehammer det siste året. Det hevdes at slike arrangement generer omsetning på over fire millioner kroner til byen.

Byggeindustrien har vært med på mange slike opplegg, men det er sjelden vi har sett en så displinert forsamling. Leverandørene som var samlet på innkjøpsmessen, var også meget fornøyd. Nå kommer det til å skje mye med regelverket når det gjelder byggevirksomhet, og det er da viktig at leverandørene kan møte utøverne direkte for å forklare om nye måter å jobbe på og om nye materialløsninger. På dette området vil det skje mye den nærmeste tiden. Det gjelder å følge med.

Ellers tok redaktøren seg en liten rundtur i Lillehammer. Man trenger ikke gå langt før man finner byggekranene. Her et par billedglimt fra byggeaktiviteten i byen. Mjøsbygg holder på med et større leilighetsompleks i sentrum. Ellers bygges det en ny psykiatrisk avdeling ved sykehuset. Oppland Entreprenør er med blant mange andre på det prosjektet.