Best på MB-nyttekjøretøy

Prisen ”Årets Mercedes-Benz Nyttekjøretøyforhandler” ble delt ut under helgens ”FastStart 08” på Plaza Hotell i Oslo. 

Årets vinner ble Bertel O. Steen Vare-Last-Buss på Lørenskog, som ble hyllet frem av sine 650 Mercedes-Benz kollegaer.

Stemningen sto i taket på Plaza hotell i Oslo lørdag kveld i forbindelse med ”FastStart 08” som er startskuddet på det nye året for Mercedes-Benz organisasjonen. Det var et fullpakket program med faglig innhold og ikke minst mye moro.

For 3. gang ble ”Årets Mercedes-Benz forhandler” kåret. Bertel O. Steen Vare-Last-Buss på Lørenskog vant nyttekjøretøyprisen for andre året på rad og juryen ga følgende begrunnelse:

Vinneren fremstår som en svært komplett nyttekjøretøyforhandler og har hatt et meget godt år i 2007 med et sterkt salg og høye markedsandeler på alle forretningsområder. Vi får mange tilbakemeldinger fra kunder som føler seg meget godt tatt vare på og visjonen ”gode opplevelser” er godt forankret. Forhandleren tar utfordringer på strak arm. Viser vilje til satsning og bidrar sterkt til at alle parter i kjeden utvikler seg. De opererer i kanskje det tøffeste markedet i Norge og har i 2007 kundesolgt nesten 700 nyttekjøretøy. Dette er i seg selv en prestasjon på et meget høyt nivå. I tillegg har de i 2007 plantet, kanskje Skandinavias høyeste Mercedes-Benz stjerne på Norsk jord.

- Dette var uventet i og med at vi vant prisen i fjor. Det viser at juryen tar beslutningen basert på reelle prestasjoner. Vi er svært glade for prisen og dette hadde ikke vært mulig uten mange dyktige medarbeidere som yter sitt beste hver dag, sier Daglig leder hos forhandleren Jarle Viuls.

Det var en fornøyd Roar Sollie, Direktør Nyttekjøretøy som delte ut prisen.
- Med en så komplett, dedikert og profesjonell nyttekjøretøyforhandler blir godt lagspill ikke bare en teori. Dette er noe vi opplever hver dag i praksis mellom denne forhandleren og oss som importør, uttalte han.

Også andre og tredjeplassen ble æret og på disse plassene finner vi AlgaardA/S i Bergen og Salminen A/S i Harstad som begge også har utpekt seg med gode prestasjoner i fjoråret.