GK blir ledende kuldeentreprenør

Inneklimaselskapet Gunnar Karlsen as (GK) overtar H. Dale Kjøleservice AS (HDK) i Bergen og blir en av de ledende kuldeentreprenørene på Vestlandet. 

GK overtok alle aksjene i H. Dale Kjøleservice AS 1. januar 2008. Overtagelsen er en del av GK's strategi om å bli ledende også innen kuldefaget. Gjennom dette oppkjøpet styrker bedriften seg vesentlig innen dette fagområdet.

- H. Dale Kjøleservice representerer en faglig tyngde og anseelse som vi ønsker å bygge videre på, sier regionsdirektør i GK Region Vest, Eivind Sælen. - Dette gir oss muligheter til å betjene både eksisterende og nye kunder på en enda bedre måte enn tidligere. Gjennom dette oppkjøpet blir GK, i tillegg til ledende på inneklima, også en vesentlig kuldeentreprenør.

- GK er ett spennende selskap med ambisjoner som vil tilføre oss kompetanse og ny markedstilgang samtidig som vi kan fortsette som kuldeentreprenør og betjene våre eksisterende kunder, sier tidligere eier og daglig leder Helge Dale.

Alle ansatte i H. Dale Kjøleservice fortsetter i det nå GK-eide datterselskap under daglig ledelse av Helge Dale. Kontor og verksted vil fortsatt være på Midttun i Bergen.

Både GK og Helge Dale er godt fornøyd med overtagelsen og ser frem til å jobbe sammen. Etter overtagelsen vil GK ha 75 medarbeidere som leverer tjenester innen inneklima i bygg og tilhørende tekniske installasjoner i Bergensdistriktet. Forventet omsetningen i distriktet er 200 mill i 2008.