Ingeniørgeolog

NGI (Norges Geotekniske InstituttI) er et nasjonalt og internasjonalt senter for forskning og rådgivning innen geoteknikk. Vi utfører oppdrag for privat og offentlig næringsliv og industri, og om lag 30 % av nettoomsetningen er på utenlandske prosjekter. NGI har 190 medarbeidere med noen av verdens fremste eksperter innen fundamentering, petro-leumsgeofysikk og geomekanikk, marine konstruksjoner, geofarer (spesielt skred og skredsikring), miljøteknologi og instrumentert overvåking. NGI har kontor og laboratorier ved Ullevål Stadion, avdelingskontor i Trondheim og et eget selskap i Houston Texas, NGI Inc. NGI ble kåret som et av Norges forskningsråds Sentere for Fremragende Forskning - International Centre for Geohazards (www.ngi.no).

FirmaNGI (Norges Geotekniske InstituttI)
Fylke
Søknadsfristsnarest

NGI ønsker å styrke seg faglig og markedsmessig innen ingeniørgeologi og bergmekanikk, spesielt innen undergrunnsanlegg. Vi søker derfor en ansvarsbevisst person med solid erfaring og god markedskontakt som liker utfordringer.

 Ingeniørgeolog

 

Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene vil primært være knyttet til rådgivningsprosjekter, dels FoU.
• delta aktivt i gjennomføring av prosjekter primært innen undergrunnsanlegg
• videreutvikle kunderelasjoner
• utvikle prosjektidéer

Kvalifikasjoner
• Siv.ing/M.Sc eller Dr.ing/PhD, innen fagområdet
• Minimum fem års relevant erfaring fra rådgivnings- eller anleggsvirksomhet

Vi tilbyr
konkurransedyktige betingelser og meget varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. NGI har et aktivt og godt arbeidsmiljø. Arbeidet er prosjektbasert, utføres både individuelt og i team, og medfører gode muligheter til personlig og faglig utvikling, inkludert sabatsordning for videreutdanning/fordypning og opphold i utlandet.

NGI har nært samarbeid med både norske og utenlandske oppdragsgivere. Vi har et internasjonalt og unikt geofaglig miljø med mer enn 20 nasjoner representert blant våre ansatte. Utenlandsopphold i forbindelse med prosjektarbeid kan være aktuelt.

Søknad
Skriftlig søknad, med CV, vitnemål og attester fra relevant utdanning og erfaring, sendes så snart som mulig og senest 1. februar 2008 til NGI, Postboks 3930 Ullevål Stadion, 0806 Oslo, eller via epost til: rcr@ngi.no. Søknaden/ merkes "Ingeniørgeolog 2008".

Spørsmål kan rettes til:
• Stein Strandvik avdelingsleder Fundamentering- og bergteknikk, tlf. 22 02 30 60
• Roger Olsson, fagleder ingeniørgeologi, tlf. 22 02 31 93
• Kjell Hauge, Informasjonssjef, tlf. 22 02 31 06, mob. 934 49 533

Vis flere stillinger: