Prosjektleder

Optimo Prosjekt AS ble etablert i 2001, og er et datterselskap av Optimo AS. Vi tilbyr utvikling og ledelse av alle typer byggeprosjekter.
Foruten prosjekt- og prosjekteringsledelse er en vesentlig del av selskapets virksomhet knyttet til gjennomføring av byggeprosjekter i modell som Construction Management (CM). Vi er for tiden 13 personer. For ytterligere informasjon om selskapet henviser vi til vår nettside, www.optimo.no. Vi har for tiden en rekke prosjekter under utvikling for fl ere betydelige eiendomsaktører. Vi søker derfor:

FirmaOptimo Prosjekt AS
Fylke
Søknadsfristsnarest

Prosjektleder

Optimo Prosjekt AS er i vekst og arbeider med spennende prosjekter innen nybygg og rehabilitering. Som prosjektleder vil du jobbe med planlegging, styring og gjennomføring av byggeprosjekter. Ditt bidrag vil gi fornøyde kunder og samarbeidspartnere i tillegg til at du genererer ny etterspørsel.

Som type er du målbevisst, løsningsorientert og selvstendig. Din lederstil er preget av driv og engasjement og du er med på å skape et godt miljø og en dynamisk samarbeidskultur både internt og eksternt. Du er utdannet ingeniør/sivilingeniør og har erfaring som operativ prosjektleder, helst fra større prosjekter eller entreprenørvirksomhet. Vi søker deg som vil være med
å utvikle selskapet både faglig og kommersielt. Kvinner oppfordres til å søke.

Eventuelle spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Visindi AS ved Hege Furfjord tlf. 976 91 611 eller Jenny Homme tlf. 916 56 102.
Alle henvendelser behandles konfi densielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.
Søknad med CV sendes snarest via "Stillinger Norge" på www.visindi.no

 

Vis flere stillinger: