NVS kjøper Knut Nilsen & Co AS

Nordiske Varme Sanitær AS (NVS) og aksjonærene i Knut Nilsen & Co AS har inngått avtale om overdragelse av 100 prosent av aksjene i Knut Nilsen & Co AS til NVS.

Knut Nilsen & Co er en avdeling i Nordiske Varme Sanitær AS fra 02.01.2008.

Knut Nilsen & Co er et veletablert rørleggerfirma beliggende i Sandefjord og har siden etableringen i 1947 markert seg som et ledende selskap innenfor rørleggertjenester i Vestfold. Selskapet omsetter ca. 50 millioner kroner og har med sine ca. 40 medarbeidere et godt grep om markedet innenfor service, prosjekt og industri.

Selskapet blir en avdeling i NVS men kommer foreløpig til å jobbe under samme navn som tidligere og organisasjonen blir uendret. Den tidligere deleier Frank Pettersen fortsetter som leder av avdelingen.

- NVS skal vokse i Norge og vi har store forventninger til ervervet av Knut Nilsen & Co. Bedriften har en kultur og historie som er midt i blinken for oss. Bedriftens markedsposisjon og størrelse harmonerer bra med vår strategi for oppkjøp og med dette ervervet utvider vi vårt geografiske nedslagsfelt som planlagt, sier adm. dir. Stein Dahle.