Sørg for gode vekslinger

- Sykehusutbyggingen er en lang stafett. Da gjelder det å stå på og sørge for at vekslingene blir best mulig, sier adm. dir. Johan Arnt Vatnan i Helsebygg.

Under mønsåsmarkeringen for Bevegelssenteret på St. Olavs Hospital 10. januar takket Vatnan de 250 frammøtte for stor innsats med tett bygg, skriver Helsebygg Midt-Norge på sine nettsider.

- Nå er råbygget oppe. Dette er en viktig milepæl som er verdt å feire, ikke minst når dere har klart å holde framdriften så utrolig bra, sa Vatnan.

Han la ikke skjul på utfordringene som gjenstår under sluttføringen av sykehusprosjektet, men trakk fram K5 og trimmet bygging som viktige faktorer for å lykkes.

- Nå gjelder det å ha fokus på detaljene, unngå "haler" og passe på at alle fag får best mulige forhold når de skal inn. Jeg legger også stor vekt på HMS-arbeidet og rent, tørt bygg, framholdt helsebyggsjefen.

For tida produseres det for mellom 150 og 200 millioner kroner i måneden på Øya. Dette er summer som uttrykker hvordan samfunnet satser på dette sykehusprosjektet, mente Vatnan.