Løvenskioldmesse denne helgen

I perioden 11.-13. januar arrangerer Løvenskiold Handel AS messe for egne kjeder, samarbeidende kjeder og kunder på Norges Varemesse, Lillestrøm.

De disponerer i overkant av 8000 m2 utstillingsareale. I løpet av disse tre dagene vil over 2000 personer ha deltatt på bransjens største lukkede fagmesse.

Fredag 11. januar er det proffkunden som kommer til MAXBO Proff - Fagtreff. Dette er et årlig arrangement som har pågått siden 1998. Her er det påmeldt over 400 av MAXBOs proffkunder som kommer for faglig input fra 40 av våre proffrelaterte leverandører. Kundene er inndelt i grupper og blir "styrt" rundt hos leverandørene med tidsstyring. Totalt vil det i løpet av denne messedagen være over 600 proffkunder, varehus- og leverandør-representanter i aktivitet. Etter det faglige er det lagt opp til en festmiddag for kunder og leverandører.

Lørdag 12. og søndag 13. januar er det kjedene/forhandlere som skal møte leverandørene og få presentert produktnytt, sesongnyheter, kampanjer m.m. Lørdag er åpningstidene på Løvenskioldmessen 10-17, og søndag 10-16. Alle kunder/kjeder i Løvenskiold Handel AS er invitert til messen. Disse dagene er mer enn 140 leverandører (totalt 320 leverandør-representanter) til stede for å presentere seg og sine produkter.

MAXBO, MAXBO Stormarked, MAXBO Proff, og MALIA samt kunder uten kjedetilknytning er representert på messen (12. og 13. jan.). Totalt vil over 400 aktive og engasjerte butikk- og varehusrepresentanter være til stede hver av disse to messedagene.

- Løvenskioldmessen er først og fremst en innkjøpsmesse med fokus på leverandører, produkter og salg. Overordnet for dette ligger det en klar strategi fra Løvenskiold Handel om å samarbeide med bransjens beste leverandører. Med bakgrunn i selskapets fokus på utvikling av kjedekonsepter med forankring i merkevarebygging, er det overbyggende temaet for årets messe naturlig nok; Superbrands - vi bygger merkevare, heter det i en melding fra selskapet.

Byggeindustrien var til stede på messen fredag, og kommer tilbake med mer fra arrangementet i nest utgave av bladet.