Prosjektleder og Prosjekteringsleder

BackeGruppen består av selvstendige entreprenørselskaper og prosjektutviklingsselskaper som geografisk dekker det vesentligste av
Østlandsregionen. De 900 ansatte i selskapene utførte i 2007 arbeider for ca. 2.200 mill. kroner, primært innenfor nybygg og rehabilitering av næringsbygg og boliger.
BackeGruppen deltar aktivt i utvikling av boliger og næringsbygg, og har solid økonomi og stor finansiell handlefrihet BackeGruppen
AS Backe (morselskap)
AS Ing. Gunnar M. Backe
Martin M. Bakken AS
Agathon Borgen AS
Buer Entreprenør AS
AS Miljøbygg
Våle Bygg AS
Backe Østfold AS
Bøhmer Entreprenør AS
Mjøsen Murmesterforr. AS
Backe Prosjekt AS
Buer Prosjekt AS
Backe Prosjekt Nord AS
www.backe.no

FirmaMartin M. Bakken AS
Fylke
Søknadsfrist05.02.2008

Martin M. Bakken AS er et allsidig entreprenørfirma i BackeGruppen, med hovedkontor i Elverum og kontor på Hamar. Martin M. Bakken AS med sitt primære markedsområde i Hedmark samt nordre deler av Akershus, har en budsjettert omsetning i 2008 på 450 mill. kroner. Antall ansatte er ca. 160. Vi er i stadig utvikling og skal styrke vår organisasjon med:

PROSJEKTLEDER og PROSJEKTERINGSLEDER

 

PROSJEKTLEDER
Prosjektleder har teknisk, økonomisk og fremdriftsansvar for ett eller flere prosjekter.
I dette inngår all korrespondanse, kontrahering og oppfølging mot byggherre, underentreprenører og leverandører.
Vi søker etter en person med høyere teknisk utdannelse og noen års erfaring som byggeleder-/prosjektleder/anleggsleder. Yngre og nyutdannede sivilingeniører/ingeniører oppfordres også til å søke.

PROSJEKTERINGSLEDER
Prosjekteringsleder har ansvar for prosjekteringsledelse i ett etter flere prosjekter, og vil delta i selskapets kalkulasjons- og prosjektutviklingsarbeide. Prosjekteringsleder bør ha høyere teknisk utdannelse og relevant erfaring fra entreprenørbedrift, byggelederfirma eller konsulentvirksomhet.

Felles for stillingene:
Du må være strukturert og systematisk og ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.
Vi tilbyr allsidige utfordringer og gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et hyggelig, spennende og til tider hektisk miljø.

Ønsker du nærmere informasjon om stillingene og selskapet, kan du ringe adm. direktør Svein Tollersrud, Martin M. Bakken AS, tlf. 913 77 910 eller vår rådgiver Helge Krog, KROG & Co. AS, tlf. 67 81 81 70 / 995 54 411. Vi imøteser gjerne telefonhenvendelser som kan danne grunnlag for et uforpliktende møte om stillingene.

Søknad med CV sendes innen 5. februar 2008 til
krog.co@online.no eller pr. post til KROG & Co. AS,
Strandveien 50, 1366 Lysaker.
Enhver henvendelse behandles konfidensielt.

Vis flere stillinger: