Ny koster i HRL

Heidenreich-Riis & Lillefjære bytter ut flere personer i ledelsen, skriver entreprenøren i en pressemelding. 

I forbindelse med strategivurderinger foretatt av styret i HRL AS, har det vært naturlig å se på hvilken kurs man ønsker for konsernet. Resultatet av denne diskusjonen har ført til at konsernleder Tore Nyheim har trukket seg fra stillingen med virkning fra 01.01.08

Videre har daglig leder Steinar Solberg i HRL Entreprenør AS bedt om å fratre sin stilling da han ønsker seg andre utfordringer. Pål Lillefjære er ansatt som hans etterfølger.

Pål Lillefjære er i dag en av hovedeierne i HRL AS og har vært med fra selskapets opprinnelse, han besitter en solid erfaring og kunnskap innenfor entreprenørvirksomhet.

Tom Jørgensen overtar som arbeidene styreformann i HRL AS. Tom Jørgensen har lang erfaring i en rekke leder- og styrerverv i flere ledende virksomheter.

- Jeg har ingen programerklæring for HRL. 2007 var intet gullår, men bedriften er solid, og vi skal drive business as usual. Enhver leder må være opptatt av at bedriften kan ha et forbedringspotensial, og vi skal utover vinteren diskutere oss fram til hva som er sentrale emner for selskapet. Dette er bedre enn å måtte ta skippertak. Det ligger likevel ingen dramatikk i dette. Jeg har stor tro på at det vi kommer fram til, vil være fornuftig for HRL som fylkets største entreprenørselskap, sier Tom Jørgensen til Varden.