Anleggsledere

Reinertsen AS, Divisjon Entreprenør Bygg er en av de større entreprenørfirmaene i Norge. Sammen med den øvrige entreprenørvirksomheten hadde vi en omsetning på 1200 MNOK i 2006. Vi har i overkant av 400 medarbeidere lokalisert i Trondheim, Oslo og Bodø. Vi utfører byggeoppdrag både som delte, hoved- og totalentrepriser innenfor områdene bygg, VA/Infrastruktur og Industri & Samferdsel.

FirmaReinertsen
Fylke
Søknadsfristsnarest

Anleggsledere

Tilordning Divisjon Entreprenør Bygg søker vi etter anleggsledere

Til vår Byggdivisjon søker vi etter ANLEGGSLEDERE som kan jobbe i/pendle til Oslo. Vi legger stor vekt på å ha dyktige og selvstendige anleggsledere, med utdanning som ingeniør/sivilingeniør og gjerne med erfaring fra relatert virksomhet. Det vil være en særlig fordel dersom du har erfaring fra entrepriseprosjekt.

Vi kan tilby deg jobb i et konsern som leverer hele verdikjeden i en byggeprosess. Du får jobbe tett og integrert med ulike fagmiljø. Mulighetene er store for utvikling innen andre fagområder. Som anleggsleder vil du være med på å påvirke utviklingen og gjennomføringen av entrepriseprosjekt hos oss. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser inkludert bonusordning.

Ta kontakt for en uforpliktende prat: Divisjonsdirektør Arne Landmark, tlf. 4060 8715 eller Personalkonsulent Anne Lill Lia, tlf. 9921 7264

http://www.reinertsen.no/index.php?c=41&kat=S%F8k+jobb&op=232

Vis flere stillinger: