Gode grunner til Birken-lisens

I forbindelse med at vi nå skal dele ut Birken-lisenser har vi fått mange gode grunner for hvorfor nettopp den eller den skal bli trukket ut. 

Her har vi plukket ut noen sitater fra de som har meldt sin interesse etter å delta i Birkebeinerrittet 2008. Det er mange gode grunner til å få en startlisens av maxit, Norcem og Byggeindustrien:

* Vi er en gjeng polititj. menn som sykler. Alle fikk meldt seg på unntatt jeg som var ute på oppdrag (de 90 sekundene. Vi trener sammen og Birken er motivasjon. Surt og ikke få være med.
* BARE MÅ HA DET!
* Ser ikke noe grunn til at jeg skal få istedetfor noen annen dessverre. ”Fersk" på sykkel og en mine tre ting jeg ønsker å gjøre før fylte 45. Løpt maraton, ønsker Birken samt halv Ironmann.
* Utrolig lyst på en revansje mot kolleger ut fra resultater 2007
*jeg kan ikke la kjæresten min sykle og så måtte høre på skryt og mas i ett år etterpå :-) Derfor ”må" jeg delta...
* Fikk i oppdrag å melde på en kollega i tillegg til meg selv. Samvittighetsfull som jeg er meldte jeg selvfølgelig på han først med det resultat at han fikk plass MEN IKKE JEG da jeg nok var ca 10 sekunder for seint ute.
* Har sittet på Skramstadseter og heiet hittil, nå har jeg lyst til å delta!
* Vær så snill. Jeg og en kompis rakk ikke å være blant de som skaffa seg billetter. Jeg sykler gjerne med reklame for dere mot å få en billett. Kan til og med trene med reklame på klær og bil:)
* ØNSKER Å TA ROTTA PÅ EN KOLLEGA
* Har kjøpt masse mørtel:-)
* MÅ hevne (ikke revansjere) årets elendige innsats og MÅ derfor delta! Hehe.
* Får ikke sove om natta før birken start nr er i boks :-)
* Nylig blitt alenepappa som har fortalt alle og enhver at hans nye liv begynner når han skal sykle birken, treningen er i full gang!
* Jeg skulle gjerne hatt et nytt merke og tuktet min sønn som er raskere på data enn jeg og derfor påmeldt.
Jeg har absolutt ikke noen bedre grunn enn andre, men kjedelig å være den ene blant flere kamerater som må nøye seg med å være heiagjeng under Birken.
* ønskes: billett, har: uforløst talent
* MÅ HA BILLETT, BARE MÅ HA BILLETT. :)Min kone har billett og alle på jobben har.... Samt at sjefen må slås i år også.
* Jeg var med på Grenserittet i år, men fordi jeg skal gifte bort dattera mi på denne dagen neste år hadde jeg blinket meg ut Birken denne gang.
* Satt i tannlegestolen da slusene åpnet, fikk dessverre ikke startlisens, men havnet på venteliste.

PS! De heldige uttrukne vil bli offentliggjort på bygg.no i nærmeste fremtid.