Hymax kåret til Gaselle

Dagens Næringsliv og Dun & Bradstreet har nå kåret årets gasell bedrifter og Hymax er en av bedriftene som har fått denne utmerkelsen. 

Utmerkelsen krever at følgende forutsetninger er til stede i de siste 4 år.:

* Omsetning over en million kroner
* Levering av godkjente regnskaper
* Minst dobling av omsetningen
* Positivt samlet driftsresultat
* Omsetningsvekst hvert år

Hymax omsetningsutvikling:
* 2004 – 75,5 mill NOK
* 2005 – 96,1 mill NOK
* 2006 – 144,2 mill NOK
* 2007 - 180 (ca antatt ut fra novembertallene)

Vellykket produktkombinasjon
Med hovedproduktene Kubota, Hyundai og Venieri har Hymax hatt en fenomenal fremgang på markedet. Kubota er nå markedsleder når det gjelder minigravere for 4 år på rad. Hyundai- agenturet som ble overtatt ved årsskiftet 2005-2006 har hatt en meget positiv utvikling. Venieri har befestet sin stilling som de mest moderne på området mindre hjullastere/servicemaskiner, skriver selskapet i en pressemelding.

Alle tre produktgrupper har klart fokus på utslippsreduksjoner, drivstofforbruk og reduksjon av maskinstøy.

For 2008 stiller Hymax sterkere enn noen gang før med en sterkt oppbemannet organisasjon med erfarne spesialister på alle områder og en erfaren og godt utbygd serviceorganisasjon.

Bygger en bedre fremtid
I løpet av høsten 2007 har Hymax bygd opp et gjennomført designprogram og har gjennomgått produktutvalget med hensyn på miljøfokusering.

- Vi mener derfor klart at vi kan stå for vårt nye slagord både med hensyn til omverdenen, våre kunder og vår egen utvikling, skriver selskapet i en pressemelding.