Selvaagbygg tar i bruk ByggOffice

Selvaagbygg besluttet å gå til anskaffelse av kalkyle- og produksjons oppfølgingssystemet ByggOffice, skriver Norconsult Informasjonssystemer i en pressemelding. 

Selvaagbygg har gjennom 50 år vært en betydelig og ledende aktør innen norsk boligproduksjon og har på mange måter vært en pioner i Norge i forhold til å utvikle moderne og fremtidsrettede boligkompleks. - Gjennom kreativ planlegging, rasjonell byggeteknikk og anskaffelse av effektive og avanserte IKT-verktøy skal Selvaagbygg være banebrytende innen boligbygging i Norge, sier produksjonsdirektør Jan-Erik Solberg i Selvaagbygg.

Torstein Fjelldal i NOIS forteller at de er utrolig stolte av å ha fått Selvaagbygg med på laget. Dette vil komme til å forsterke deres satsning på effektive verktøy med fokus på planlegging og produksjon, og de vil befeste seg som den ledende leverandør til entreprenører og boligprodusenter.

- Etter at vi kom på lufta med vår nye løsning våren 2006 har salget av ByggOffice vært svært positivt, sier Fjelldal. I høst har vi blant annet inngått avtale med entreprenørene Knut Skutle AS, Multibygg AS, Solid Entreprenør AS, Holt Risa AS, SMEFA Entreprenør AS, Risa Rock AS og Nordenfjeldske Spunt og Peleservice AS. Det er gledelig at så mange maskinentreprenører har fått øynene opp for ByggOffice. Dette forteller litt om spennvidden til produktet, avslutter Fjelldal.