Mye lesestoff til jul

Byggeindustrien kommer i år med den største "julepakken" bladet noensinne har levert ut i desember. I tillegg til den ordinære utgaven kommer også Årets Prosjekter med i samme pakken. Totalt har de to utgavene 416 sider med lesestoff.

Det er en fin blanding med reportasjer, nyheter, nyttestoff og annonser i tillegg til prosjektomtalene. Årets Prosjekter som vi kaller Byggeindustrien nr. 18, har aldri vært større. Dette gjenspeiler også den aktiviteten vi har hatt i Bygge-Norge det siste året. De aller fleste av våre lesere vil nok finne ett eller annet prosjekt som man har hatt befatning med på en eller annen måte.
Totalt veier pakken med de to utgavene over en kilo!

Bygg og Anlegg Media AS som utgir Byggeindustrien (og som også driver nettstedet bygg.no) har også hatt et meget godt år. Vi har i 2007 omsatt for ca. 35 millioner kroner - og det blir et godt resultat. Vi har nå fått veldig praktiske lokaler. Vi er samlokalisert med Norsk Byggtjeneste og Bygg Reis Deg i Stensberggaten 27 (Holberg Terrasse) i Oslo.

På grunn av den store aktiviteten har vi utvidet staben. Fra nyttår er det 26 ansatte i Byggeindustrien.

Vi er i full gang med utgavene for neste år. Har du noen tips - eller har du noen spørsmål så nøl ikke med å ta kontakt. Kos deg med bladene. Ellers vil vi oppdatere bygg.no kontinuerlig gjennom hele jula. Vi registrerer med glede at vi får stadig flere aktive brukere på bygg.no. I løpet av året har det skjedd mye på nettstedet, og mer vil komme.

Byggeindustrien er 40 år i 2008. Det kommer til å skje mye i forbindelse med dette. Vi starter bl a et fantastisk abonnementstilbud. Alle NYE abonnenter får 40 prosent rabatt. Det betyr at et årsabonnement KUN koster kr. 645. Mange bestiller gjerne et to-årsabonnement. Dette tilbudet er meget lukurativt.

Bestiller du abonnement nå får du i tillegg de to siste utgavene i 2007 gratis.

Er du ikke abonnenent? Bestill her og du vil få tilsendt Byggeindustrien nr. 17 og nr. 18 i tillegg til at du får alle kommende utgaver i 2008.