Pelsfiberklær for håndverkere

I Snickers Workwear nye kolleksjon med t-skjorter og jakker, har den gamle klassiske pelsfiberen fått en renessanse. 

Pelsfiber er et varmt, lett og slitesterkt plagg som passer bra til yrkesfolk i utendørsmiljøer. 60-tallets populære pelsfibergenser har inspirert Snickers Workwears høstmodeller. I den nye kolleksjonen finner du pelsfiberjakke med fleecefòr for ekstra bra varme, pelsfibergenser med høy krage og kort glidelås, samt en såkalt hoodiejakke med hette, laget i jerseymateriale med pelsfiberfòr. Plaggene fins i svart og en ny gråfarge.

Pelsfiber er et tykt og porøst materiale som slipper igjennom kroppsfuktigheten og holder kroppen tørr og varm. Gensere med fiberpels ble populært på 60-70-tallet. Det var ett lett og praktisk materiale som erstattet den gamle ullgenseren. Pelsfibergenseren gikk også under navnet ”bondejakka”. På 80-tallet ble fleecen lansert og fiberpelsen ble satt i skyggen av det nye populære materialet.

- Pelsfiber er et undervurdert materiale som vi har oppgradert gjennom å kombinere med nye materialer. Vi har til og med sett over passformen for å få maksimal bevegelsesfrihet. Dette til sammen med den gode isolerende evnen gjør at dissa plaggene kommer til å være en favoritt i lang tid fremover, sier Björn Kronke, produktsjef på Snickers Workwear.