Velværehus i Averøy

 

Dette blir tre bygg på tre etasjer og et bruksareal på 120 kvadratmeter hver. I tillegg skal vi bygge et velværehus som inneholder motstrømsbasseng, trimrom, sauna og en sommeravdeling. Dette er det meningen skal leies ut til både leietakere i de tre byggene og være tilgjengelig for naboer i området, både hyttefolk og fastboende og kan leies på timebasis av grupper eller familier, forteller Johannes Bae til Tidens Krav.

Brygga fra 1929 er restaurert og blir en miljøfaktor der det både kan bli åpne arrangement eller mer uformelle private sammenkomster.

- Det er allerede et etablert miljø med to småbåthavner i området, slik at leietakere her kommer til et levende kystmiljø som ikke er bygd opp kun for turister. I reguleringsplanen ligger det også et bygg på 200 kvadratmeter grunnflate på bakketoppen like ved, som eventuelt vil bli neste byggetrinn, forteller Bae.

Sjøgarden bolig- og fritidsboligfelt 800 meter fra Flatsetneset er under planlegging, og Bae legger opp til at også de 25 familiene som kommer der etter hvert vil bli brukere av området.